Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Η προς υπογραφή ΚΥΑ ξεκινά χωρίς να έχει προκηρυχθεί


«Μήνυμα» από τον κ. Κοντό στους κ.κ. Αλογοσκούφη και Παυλόπουλο.
Μονίμως «ξεκινά η ενίσχυση σε υπάρχουσες αιγοπροβατοτροφικές εκμεταλλεύσεις» από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει ΔΕΝ υπάρχει ΚΥΑ, ΔΕΝ υπάρχει υπουργική Απόφαση Λεπτομερειών και φυσικά ΔΕΝ υπάρχει υπουργική απόφαση της προκήρυξης.
Πως λοιπόν θα «αρχίσει» η υποβολή των αιτήσεων και μάλιστα ηλεκτρονικά;
Μετά την επίσκεψη του κ. Κοντού στον πρωθυπουργό που τον ενημέρωσε για τη λειψυδρία (;) και το κόστος παραγωγής (;) (δεν έχει καμία σχέση με το Βατοπέδιο!!!), έβγαλε την ανακοίνωση ότι «ξεκινά» η εφαρμογή του Μέτρου 121 του Π.Α.Α χωρίς κανείς να καταλάβει πως θα εφαρμοσθεί κάτι το οποίο ΔΕΝ υπάρχει.

Προφανώς για να «εκθέσει» τους δύο υπουργούς γιατί δεν έχουν υπογράψει ακόμη κι έτσι δεν προχωρούν τα προγράμματα.
Όσο για την κατάργηση των γεωπόνων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, θεωρείται από τους κυβερνώντες ότι είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό; Γιατί να μην καταργηθούν και οι Πολιτικοί Μηχανικοί κύριε Παπαγιαννίδη αφού είσαστε και πρόεδρός τους έχετε το «μέσον» να το επιβάλλετε!! Εδώ είναι που λένε η «επιστήμη» σηκώνει ψηλά τα χέρια.
Διαβάστε ολόκληρη την ΚΥΑ που είναι προς υπογραφή και μετά τις υπογραφές θα την ξαναδιαβάσουμε. Έχει βέβαια και κάτι μεταφρασμένα ελληνικά αλλά υποθέτουμε ότι θα μετατραπούν σε ελληνικά για να καταλάβουμε κι εμείς οι απλοί θνητοί τι θέλουν να πουν οι τεχνοκράτες που τη συνέταξαν.....

Μαίρη Λυμπεροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: