Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Ο Καραμίχας ψεύδεται ασύστολα!

.
Λες ψέματα Τζανέτο! *

Απορώ πως χώρεσαν ΤΕΣΣΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ και ένας κουβάς λάσπη σε είκοσι λέξεις ...

Το κάνεις για να σε λυπηθούνε τα συντρόφια ή έχεις χάσει επαφή και νομίζεις επίσης ότι η υγρασία που νοιώθεις οφείλεται στο ότι ψιχαλίζει;

1) Οι ΓΕΩΠΟΝΟΙ δεν σου έχουν τραβήξει ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ. Δεν θέλουνε να πάρουνε τα λεφτά σου (που έχεις κερδίσει με τον ΙΔΡΩΤΑ του προσώπου σου). ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ έχουν κάνει στον Εισαγγελέα και έχεις λάβει κλήση σε δίκη για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (Ξέρεις: Χειροπέδες, φυλακή -λέμε τώρα.)

2) Δεν γίνεται αυτό κάθε μέρα, ούτε καν κάθε χρόνο (αν και θα έπρεπε). Δύο φορές έχει γίνει και μόνο για την πρώτη σε παραπέμπει ο Εισαγγελέας, παρέα με τον τότε πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ (Σάγγος = παράπλευρη απώλεια). Ο τότε Υπουργός (Δρυς - αυτός έπρεπε να καθήσει δίπλα σου στο εδώλιο) έστριψε δια του ... μνημονίου (θα έρθει στο δικαστήριο, σαν μάρτυρας). Για την δεύτερη την γλίτωσες, γιατί έπρεπε να σε παραπέμψει με τον τότε Υπουργό Τσιτουρίδη (και αυτό σήμαινε παραπομπή στην Βουλή για άρση ασυλίας του - ήταν φρέσκος ο Καραμανλής τότε και δεν το σήκωνε το κλίμα).

3) Δεν σε σύρανε στα δικαστήρια (ώστε να έχεις την ευκαιρία να πεις: "Είμαι αθώος κύριε Πρόεδρε"!). Έχει πάρει δύο αναβολές μέχρι σήμερα. Για να δούμε την τρίτη και φαρμακερή...

4) Το "γιατί" το ξέρεις. Για την ποινική ευθύνη τα γράφει και ο Εισαγγελέας στο ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. Για την πολιτική (και συνδικαλιστική και ηθική) διάβασε καμιά εφημερίδα! Τα έχουν γράψει και το ΓΕΩΤΕΕ, η ΠΟΣΕΓ, ακόμα και οι αγρότες που υποτίθεται πως εκπροσωπείς.

Αρκετά με τα ΨΕΜΑΤΑ. Ας πούμε και καμιά ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΕΣΥ έχεις κάνει αγωγή στην ΠΟΣΕΓ και ζητάς ΧΡΗΜΑΤΑ (500.000 ευρώπουλα. Έχουν ακριβύνει τόσο τα κοχίμπας, οι σουίτες και οι τζιπούρες;)

Λες να μην "τα πάρει" ο Έξαρχος όταν μάθει ότι τους φλόμωσες στο ψέμα και την διαστρέβλωση;


* "κάθε μέρα μου τραβάνε οι γεωτεχνικοί και από μία αγωγή και με ..σέρνουν στα δικαστήρια και δεν ξέρω το γιατί" (Είπε ο "αποκαλυπτικός" Καραμίχας, σύμφωνα με το 4epohes.blogspot.com)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: