Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Ο Τσελεμεντές του Πακέτου


Παίρνουμε έναν "Αλέκο" και τον βάζουμε στην "κατσαρόλα". Τον ξεπλένουμε καλά να φύγουν όλα τα υπολείμματα "ακατανόμαστων". Τον μαρινάρουμε στη συνέχεια με μερικά από τα αλάνια για να μαλακώσει.

Από τα υλικά που έχουμε στο ντουλάπι φτιάχνουμε μερικά συνοδευτικά και σάλτσες. Μαγιονέζα (βάμβακος), τυροκαφτερή (κτηνοτροφίας), ρώσικη (νέων υλικών), μπεσαμέλ (ΑΡΓΩ), ντολμαδάκια (Ομοσπονδίας, κοινοπραξίας, κάτι τέτοιο) και ότι άλλο μας κάτσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία, υλικά έχουμε.

Ψήνουμε τον "Αλέκο" στους 127 βαθμούς, στους 1.127, στους 280, στους 480 ή και τον αφήνουμε άψητο (tatar). Δεν έχει και τόσο σημασία. Σημαντικό είναι το επόμενο βήμα.

Περιχύνουμε τον ¨Αλέκο" με όλες τις σάλτσες και ανακατεύουμε και όλα τα συνοδευτικά. Προσοχή: Προσθέτουμε μπόλικα μπαχαρικά να σκεπάσουν τις μυρωδιές. Τα μπαχαρικά να είναι outsourcing. Ρίχνουμε και μια χούφτα τσιμέντο (Αρκούδος). Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μπαλτατζί.

Για να μην μας κράξουνε το ονομάζουμε ¨Νέα Κουζίνα" (τραβάμε και μερικά φράγκα για το marketing).

Προσλαμβάνουμε και καμμιά πενηνταριά σερβιτόρες για να είναι επαγγελματικό το σερβίρισμα.

Σημαντικό: Έχουμε από την αρχή έτοιμο τον μ@λ@κ@ που θα πληρώσει τον λογαριασμό.

Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: