Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Πρόταση για την συνέλευση του ΓΕΩΤΕΕ

Δεν το βλέπω να έρχεται ο υπουργός (ούτε ο κανονικός ούτε ο Πακέτος) με όλα αυτά που του σούρνουμε και θα του σούρουμε μέχρι τότε. Άσε που μπορεί να μην είναι καν υπουργός μέχρι τότε (για τον κανονικό λέω, ο άλλος είναι παντός καιρού, Uniroyal).




Για να μην λείψει το glamour προτείνω να καλέσουμε τον Νομάρχη. Λίγο που έχει και καιρό να έρθει σε συνέλευση του ΓΕΩΤΕΕ, λίγο που θα τον παρακαλέσει ο πρώην υπαρχηγός του, λέω ότι θα έρθει.





Να μας δώσει και την ευκαιρία να του εκδηλώσουμε και την ευγνωμοσύνη μας για την εμπνευσμένη καθοδήγησή του και το τεράστιο έργο του.



Να πάρουν κουράγιο και οι διάδοχοί του (καί οι 5 (+2)) για τον δύσκολο αγώνα που δίνουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιο ΓΕΩΤΕΕ, ρε συνάδελφοι, μόνο για να εισπράττει το 5% για κάθε αναπνοή που παίρνουμε; τι ρόλο παίζει αυτό το ρημάδι; δεν το καταργούμε να τελειώνει;
δείτε τις απόψεις των νέων συναδέλφων στο thread του facebook, group "γεωτεχνικοί"

Geoponix (ο Γαλάτης) είπε...

Συνάδελφε, αν καταργηθεί το ΓΕΩΤΕΕ θα σας αφήνει ο Πακέτος να παίζετε με το Facebook νομίζετε; Στην τσίτα θα είστε, να προσφέρετε φωτιά μόλις βγάλει το πούρο.
Ρημάδι θα είναι αν συχνάζουμε στα Facebook και στους Blogger και όχι στις διαδικασίες του (συνελεύσεις, εκδηλώσεις, επιτροπές κτλ).
Δεν είμαστε ραγιάδες να περιμένουμε τον Μόσκοβο. (Και) Στο χέρι μας είναι, από την σκοπιά του ο καθένας, να αλλάξουμε την μέχρι τώρα νοσηρή κατάσταση.
Καταλαβαίνω την οργή (και εγώ έτσι έγινα Geoponix) αλλά να μην χτυπάμε το σαμάρι αντί τον ΓΑΙΔΑΡΟ.
Θα βρεθούμε στην Αχαρνών;