Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Σας δουλεύουμε κουτόφραγκοι!




Το ζήτημα είναι να πάρουμε τα φράγκα. Μετά να μου γράψετε

αν δείτε καμμιά επανίδρυση του Ελληνικού @#%@#δέλου, καμμιά περίπτωση να "αλλάξουμε για να μην βουλιάξουμε".

Πάρτε παράδειγμα το ΥΠΑΑΤ:

Μπλόκα, τηλεοράσεις, μαζί στην κουζίνα και τι έγινε τελικά; Πού γίνεται θεσμική δουλειά και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι;

Που είναι η χάραξη πολιτικής (εκτός από την "πολιτική" του μοιράζουμε τις επιδοτήσεις και αυτό ασθμαίνοντας και κρύβοντας κάτω από το χαλί τα σημεία και τέρατα);

Αλλά μην χολοσκάτε. Θα δώσετε τα δυο δις να πορευτούμε για λίγο καιρό και η "Ευρωπαία" υπουργός μας θα φροντίσει να τα πάρετε σύντομα πίσω. Ήδη έβαλε μπροστά την παράνομη (ξανα)ανάθεση του ΟΣΔΕ στην ΠΑΣΕΓΕΣ.

Ξέρετε εσείς, άρμεγμα του κοσμάκη μερικά εκατομμυριάκια, ξήλωμα του Γιωργάκη μερικά άλλα ώστε να συμπληρωθεί η ταρίφα, θα τσουλήσει και φέτος. Είδατε; Σας την κάνει την πάσα να μας το ρίξετε το προστιματάκι μας.

Μην ανησυχείτε που δεν θα είναι όλο το ποσό. Τα υπόλοιπα θα σας τα δώσουμε πίσω αγοράζοντας τα αγροτικά προϊόντα σας.

Που να φτιάχνουμε τώρα κτηνοτροφία, έχετε εσείς και κρέας και γάλα. Είναι λίγο άνοστα βέβαια αλλά δεν πειράζει, τα βαφτίζουμε ελληνικά και νοστιμίζουν.

Θα αγοράσουμε και ζάχαρη και σιτηρά και καπνό - αν φτιάχνετε.

Αν μείνουν και τίποτα ρέστα, θα πάρουμε ό,τι παλιοσίδερα έχετε. Να γεμίσουμε τις ραχούλες φτερωτές και τα χωράφια καθρεφτάκια. Θα το πούμε και "Πράσινη Ανάπτυξη". Αν έχετε και τίποτα πράσινα άλογα, στείλτε τα και αυτά. Θα τα πουλήσουμε στον κοσμάκη και θα τα πληρώσει, θέλοντας και μη, μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Και μην ανησυχείτε, δεν θα ζητήσουμε άλλα. Ήδη παγώσαμε όλα τα προγράμματα (Σχέδια Βελτίωσης, περιβαλλοντικά κλπ) και θα γλυτώσετε την συμμετοχή σας.

Στείλτε λοιπόν τα φράγκα και μην μας ζορίζετε με ελλείμματα, καταπολεμήσεις της διαφθοράς, παραγωγές , αναδιαρθρώσεις και άλλα τέτοια.

Γιατί το μόνο που ευδοκιμεί εδώ είναι ο Τζανέτος.

Και δεν νομίζω ότι θα το αντέξετε αν αποφασίσουμε να τον εξάγουμε στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: