Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Να μην γίνει ΠΑΣΕΓΕΣ το ΓΕΩΤΕΕ


Όλοι αναγνωρίζουν ότι η σημερινή διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ έχει κάνει κάποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, απομακρυνόμενη από το θλιβερό παράδειγμα του Παπαβασιλείου και των προηγούμενων.

Ο γεωτεχνικός κόσμος τιμά τους 8 συναδέλφους που στηρίζουν το Προεδρείο και περιμένει από αυτούς να συνεχίσουν την προσπάθεια, στο πλαίσιο των προγραμματικών θέσεων που έκαναν αρχικά εφικτή την σύνθεσή του.

Ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται στην περίπτωση των 4 μελών σης ΠΑΣΚΕ. Στηρίζοντας το Προεδρείο Μαρκόπουλου - ΠΑΣΚΕ - Επανίδρυσης βοήθησαν το ΓΕΩΤΕΕ να προχωρήσει και να δώσει σε όλους μας μια ελπίδα φωτός στις δύσκολες συγκυρίες.

Δυστυχώς όμως, τελευταία, υπάρχει μια αμφισβήτηση στο υπάρχον Προεδρείο και ένα σωρό εμπόδια στην λειτουργία του. Εκτίμησή μου είναι ότι όλα τα προβλήματα πηγάζουν από ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ορισμένων και όχι από πολιτική θέση της συγκεκριμένης παράταξης.

Και αυτό γιατί αν η ΠΑΣΚΕ εγκαταλείψει την συνεργασία με τους σήμερα στηρίζοντες το Προεδρείο (και θέλω να πιστεύω ότι συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς και η Συσπείρωση) ποιός μένει για συνεργασία; Η ΔΑΚΕ των 7! (Άντε, 5 ως 6...) Άλλες προσωπικές επιδιώξεις!

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουν οι απλοί συνάδελφοι να "χωνέψουν" την συγκυριακή σύμπραξη, χάριν επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ, που θα φέρει και μέσα στο Επιμελητήριο την διαπλοκή τύπου ΠΑΣΕΓΕΣ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: