Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Σχέδιο Νόμου "Συνέχισης της Μάσας"



Ενδιαφέρον το άρθρο 72 του Σχεδίου Νόμου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ» που αναφέρεται στο ΟΣΔΕ 2010!!!

Διαβάστε το προτεινόμενο Άρθρο 72 και την αντίστοιχη Εισηγητική Έκθεση.

Σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται;

Στην εξαίρεση (από διαγωνισμό) για το 2010 υπάρχει επιπλέον εξαίρεση (εξαίρεση της εξαίρεσης δηλαδή ή εξαίρεση στο τετράγωνο - ώ εξαίρεση) για να γίνει η συνήθης απευθείας ανάθεση καθώς "για λόγους τεχνικούς η σύμβαση μπορεί να ανατεθεί μόνο σε συγκεκριμένο φορέα"!

Σοβαρό κράτος έχουμε και σοβαρούς "επιστήμονες" στο να αμολάνε μελάνι για να κρύψουνε τις πομπές τους.

Δεν ξέρεις Κατερίνα μου αν σήμερα (15/4/2010) συντρέχουν οι "τεχνικοί λόγοι" να γίνει "διαπραγμάτευση" μόνο με τον "συγκεκριμένο" φορέα;

Αν εμφανιστεί στο άμεσο μέλλον υπουργική απόφαση, με προγενέστερη της σημερινής ημερομηνία, που πιστοποιεί μόνο έναν φορέα πρέπει ή δεν πρέπει να διωχθείς για εξαπάτηση της Βουλής και όλων μας;

Αν δεν υπάρχει σήμερα η απόφαση πιστοποίησης, δεν πρέπει να διωχθείς για απάτη και παράνομη ανάθεση όταν όπως ανακοίνωσες έχεις ήδη υπογράψει την 262355/26-3-2010 Υπουργική Απόφαση, που αναφέρεται στις "πύλες εισαγωγής (ΕΑΣ) του φορέα που πιστοποιήθηκε (ΠΑΣΕΓΕΣ)";

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού τι λέει για διάταξη νόμου που δεν προστατεύει τους μη αγρότες και τους ρίχνει ανήμπορους στα σαγόνια της ΜΑΣΕΓΕΣ; Ξεφύγαμε από τους κουμπάρους και πέσαμε στους γκόμενους;

Κύριε Πρόεδρε της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το πράγμα πλέον δεν μαζεύεται με τίποτα, ό,τι ντρίπλες και να κάνει η "τεχνοκράτισσα" του ΥΠΑΑΤ.

Βγες τώρα και να πεις στον κοσμάκη ότι θα πάς στο ΔΝΤ για δανεικά ώστε να πληρώσεις τα πρόστιμα που θα σου σβουρίξουνε φέτος οι Κοινοτικοί.

Και τότε θα δεις φεστιβάλ ντομάτας!

.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τον πιστοποιημένο φορέα υπάρχει και ο πιστοποιημένος Σύμβουλος - αποκλειστικός προμηθευτής του συστήματος μηχαγράφησης (software) τόσο στις "πύλες" όσο και στο "φορέα" όσο και στους "φορείς" του "φορέα".
Τα δυο αυτά μπουμπούκια, φορεας και σύμβουλος, είναι ένα συνολάκι άλλο πράμα. Παράγουν προϊόντα που κοστίζουν ήδη και αναμένονται να κοστίσουν ακόμη πολλά δις στο λογηστήριο του κράτους.
Κατα τα άλλα ... ΔΝΤ και ... ατιμοι δημόσιοι υπάλληλοι ....
Η υποκρισία στο έπακρο ...