Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Αρχίζει το Champions League...


Ένα είναι σίγουρο: Φέτος δεν θα βαρεθούμε καθόλου!

Το ΓΕΩΤΕΕ, επιτέλους, αποφάσισε ομόφωνα στο τελευταίο ΔΣ να σηκώσει το γάντι (που μας πέταγαν στα μούτρα τόσα χρόνια).

Να κινηθεί, δηλαδή, ενάντια στην προσπάθεια του ΥΠΑΑΤ και της ΠΑΣΕΓΕΣ να διαιωνίσουν τις "πελατειακές κομματικές σχέσεις" μέσω του αμαρτωλού ΟΣΔΕ.

Για να δούμε: Θα γίνει η ΠΑΡΑΝΟΜΗ πληρωμή των 25 μυρίων; Θα γίνει ΦΕΤΟΣ η ψηφιοποίηση; Θα επιστρέψει ποτέ η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ στο ΥΠΑΑΤ; Η λογική;

Ε ρε και να φέρουμε κανένα διπλό στο Χέιζελ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ,

ΚΑΠΟΥ ΤΑ "ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ". ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ. ΟΣΟ "ΦΤΑΙΕΙ", ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΦΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 15 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΕΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΉΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΑΤ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ: ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΥΠΕΡ) ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ?
ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, ΤΟ ΠΡΟΒΉΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΣΥΝΗ ΜΑΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ:ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ή ΟΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ.
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

Geoponix (ο Γαλάτης) είπε...

Δεν το διάβασες καλά, αν και είναι κρεμασμένο πολύ καιρό. Με μπερδεύεις με άλλο ιστολόγιο.